lördag 1 maj 2010

Herrskapets H-Kalk


Hei alle sammen!
Skott blir stadig flinkere og flinkere. Lekebitingen har begynt å gi seg - ihvertfall på oss mennesker. 10,5 kg er han nå og har faktisk også tatt sin første stand på ei kråke. Et herlig øyeblikk!
Skott har fått seg 2 andre 4-bente lekekamerater, men han er ikke den som legger seg ned på rygg med det første. Han er ikke skvetten for å ri på andre og eldre hunder. En 3 år gammel irsksetter fikk gjennomgå før setteren ble lei og sa ifra på sitt vis, og da la Skott seg kjapt på rygg. Vi trener også på at han ikke får lov til å hilse på alle hundene vi møter når vi er ute og lufter, slik at vi kan bare gå rett forbi uten at han trekker i båndet.
Det eneste problemet for tiden er at han har en tendens til å kaste opp etter at han har spist, så vi har startet å redusere mengden pr måltid og heller gi en omgang ekstra for å se om det hjelper. Det er ihvertfall ingenting å si på matlysten hans. Nå har han skjønt at han skal sitte rolig inntil han får signal på at han får spise. Han får heller aldri servert mat når han er i turbo-humør. Det hender det går i 100 km/t gjennom stua og kjøkkenet :) I morgen skal han få løpe ifra seg i skogen. Blir artig å se om han tør å stikke unna meg litt lenger enn det han gjorde ved siste turen vi hadde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar